Projecten

Van 3D scannen tot 3D printen

Bij Replicad kunt u terecht voor het maken van 3D scans, maar ook voor het printen van een 3D object. Deze twee diensten kunnen gecombineerd worden, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen gebruik te maken van de 3D scanservice of enkel van onze 3D printservice.

Uiteenlopende projecten

In de afgelopen jaren hebben wij uiteenlopende opdrachten uitgevoerd. Voor de Band Zonder Banaan hebben wij van de bandleden met instrument een 3D scan gemaakt en hier vervolgens 3D beeldjes van geprint. Van een aantal museumstukken in het Wereldmuseum Rotterdam hebben we 3D scans gemaakt welke zij konden tentoonstellen tijdens de verbouwing van het museum. Voor een andere klant hebben we de 3D scans van een Hunebed aangeleverd gekregen, we hebben de scandata gekleurd en een 3D print gemaakt. Dit kunt u ook terug zien in de projecten hieronder.

Bent u specifiek op zoek naar voorbeelden en meer informatie over het 3D scannen en printen van personen? Bekijk dan onze 3D beeldjes pagina.

Jaap aan de telefoon

Heeft u het volgende project?

Bij Replicad gaan we graag aan de slag met uw project. Wilt u graag een 3D print laten maken of heeft u een of meerdere objecten waarvan u een 3D scan wil? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Bij het aanvragen van een offerte heeft u ook de mogelijkheid om een of meerdere bestanden mee te sturen. Zo krijgen wij direct een duidelijk beeld van de opdracht.