Projecten

Van 3D scannen tot 3D printen

Bij Replicad kunt u terecht voor het maken van 3D scans, maar ook voor het printen van een 3D object. Deze twee diensten kunnen gecombineerd worden, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen gebruik te maken van de 3D scanservice. De 3D scans die ik maak zullen de basis zijn voor het eventueel laten 3D printen van deze modellen.

Uiteenlopende projecten

In de afgelopen jaren heb ik voor veel uiteenlopende opdrachtgevers mogen werken. Het 3D scannen is vaak de basis van een idee dat nog verder uitgewerkt moet gaan worden en in deze beginfase mag deze informatie niet gedeeld worden. Veel van de opdrachten die ik uitvoer bevinden zich nog in de ontwerpfase of het gaat om producten die nog aan het publiek gepresenteerd moeten worden en daarom kan ik daarvan geen beelden laten zien.

Van een aantal museumstukken in het Wereldmuseum Rotterdam heb ik 3D scans gemaakt welke zij konden tentoonstellen tijdens de verbouwing van het museum. Voor een andere klant heb ik de 3D scan gemaakt van een persoon en deze op ware grote 3D geprint voor het gebruik op een beursvloer. Dit kunt u ook terug zien in de projecten hieronder.

Jaap aan de telefoon

Heeft u het volgende project?

Bij Replicad ga ik graag aan de slag met uw project. Wilt u graag een 3D print laten maken of heeft u een of meerdere objecten waarvan u een 3D scan wil? Neem contact met me op of vraag een offerte aan. Bij het aanvragen van een offerte heeft u ook de mogelijkheid om een of meerdere bestanden mee te sturen. Zo krijg ik direct een duidelijk beeld van de opdracht.