3D Scannen

3D scannen in full-color

De 3D scanservice van Replicad maakt 3D scannen en printen toegankelijk voor bedrijven én particulieren! Met mijn handscanners van Artec kan ik objecten en voorwerpen voor u 3D scannen.

3d scannen meubels

Objecten en voorwerpen 3D scannen

Voor het scannen van andere objecten maak ik gebruik van de Artec Eva 3D scanner en zijn grote broer de Artec Spider die met een hogere nauwkeurigheid hele scherpe scans kunnen maken van kleine tot grote objecten. Deze handscanners kunnen ook op locatie worden ingezet en de 3D scans zijn in full-color en kunnen door middel van onze software bewerkt en aangepast worden.

Dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen kunt u nu eenvoudig een specifiek voorwerp laten nabootsen of een eigen 3D ontwerp laten printen. Leuk voor als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een uniek relatiegeschenk.

Hoge kwaliteit 3D scanners voor het beste resultaat

Bij Replicad gebruik ik 3D scanners voor het met de hand scannen van producten. Hiervoor heb ik twee verschillende handscanners van Artec: de Artec Eva en de Artec Spider. De Artec Eva is een witlicht scanner en de Artec Spider is een blauwlicht scanner. Blauwlicht heeft een kortere golflengte en kan daarom kleinere details opnemen. Specificaties van onze handscanners kunt u hier terug vinden.

3D scannen kunst
  • Hoge kwaliteit 3D scanners
  • 3D scannen met kleur
  • 3D scannen op locatie
  • Structured light 3D scanning
  • Servicegericht

3D scanservice

Heeft u een of meerdere objecten die u graag wilt laten inscannen? Neem gerust contact met me op of kom eens langs om de mogelijkheden van 3D scanning te bespreken bij 3D scanservice Replicad. Ik denk graag met u mee en probeer dan een passende oplossing aan te bieden. Ook voor andere vragen met betrekking tot 3D scannen kunt u altijd contact met me opnemen.

3D scannen