3D Printen

3D printen in full-color

Wilt u uw eigen ontwerp laten 3D printen, of een 3D beeldje van jezelf, uw dierbaren of een object laten maken? Dan heeft u aan Replicad een betrouwbare partner die vol overtuiging met uw opdracht aan de slag gaat. Replicad print op de Projet660 Pro 3D printer die in 6 miljoen kleuren kan printen en een resolutie heeft van 600×540 dpi. Bij Replicad bent u dan ook verzekerd van een prachtig resultaat!

Het te printen object wordt opgebouwd uit laagjes van 0,1mm dik en de grondstof is een heel fijn gipspoeder. De maximale afmetingen zijn 254x381x203 mm, maar ook grotere modellen sluiten wij niet uit. Wij zullen dan nauwkeurig nadenken over de plek van de naad zodat het net lijkt alsof uw model één geheel is.

3DSystems Projet660Pro 3D Printer at REPLICAD3D laten printen: ervaar het gemak

Steeds meer architecten en projectontwikkelaars stappen over van zelf geknutselde 3D maquettes naar 3D geprinte maquettes. Niet alleen vraagt het minder tijd en moeite van hen, maar ook leidt 3D printen tot mooiere en realistischere beelden. Hoe realistischer uw beeld, hoe eerder klanten overtuigd raken van uw ontwerp. Of u nu in dienst van uw bedrijf of als particulier 3D prints wilt laten maken, bij Replicad kan het allemaal. Replicad streeft ernaar 3D printen toegankelijk te maken voor bedrijven alsmede voor particulieren.

Waarom Replicad voor uw 3D print?

Kiest u voor Replicad, dan kiest u voor kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak. Iedere dag sta ik klaar voor al mijn klanten om te helpen met het vervaardigen van de mooiste 3D prints, 3D beeldjes, modellen en maquettes. De persoonlijke aanpak en de wil om van alles een prachtig 3D model te maken zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier en enthousiasme bezig ben met 3D scannen en printen.

Wilt u ook een 3d model laten printen of een vrijblijvend advies? Kom dan gerust eens langs bij mij in Tilburg of neem contact op voor een afspraak!

Onze werkwijze

onze-werkwijze-blok-1

Kennismaking

U kunt bij ons terecht op de Veemarkstraat 34 in Tilburg om eens te kijken naar de mogelijkheden van 3D Printing.

Ook is het mogelijk dat wij langskomen op locatie om te praten over de mogelijke projecten waar Replicad mee zou kunnen helpen.

 

onze-werkwijze-blok-3

Projectbeschrijving

Wilt u een 3D beeldje van uzelf of een van de kinderen laten maken? Lees meer of maak meteen een afspraak hier.

Voor bedrijven:

Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheid van Replicad om objecten voor u in te scannen en daarna in full-color te printen in gips. Als u al een scan heeft kunt u deze aanleveren voor een controle op fouten in onze software. Voor elke print zal een kostenberekening worden gemaakt op basis van de hoeveelheid grondstof en tijd die gebruikt gaat worden in de 3D printer.

onze-werkwijze-blok-3

Ontwikkeling

Als het om een persoon of huisdier gaat zul je worden ingescand in de scanningbooth bij Replicad. De 3D scan wordt gemaakt met 115 cameras tegelijk en duurt maar 1 seconde.

Gaat het om een object dan zal dit worden ingescand met de Artec Eva 3D scanner. Deze scanner heeft een nauwkeurigheid van 0,1mm en scant in full color. Deze scan zal worden bewerkt met de software om een 3D model af te leveren voor eigen gebruik of ontwikkeling of kan meteen 3D geprint worden.

 

onze-werkwijze-blok-4

Levering

Nadat het beeldje of object geprint is moet het eerst goed drogen en daarna wordt elke 3D print met de hand schoongemaakt en verder nabewerkt.

Als het object goed is uitgehard door de laatste nabewerking met een speciale lijm kan het worden toegestuurd of worden opgehaald.

Recente opdrachten

Hier is een selectie van projecten die Replicad gemaakt heeft.