3D printservice

Dankzij de nieuwst moderne technieken wordt het steeds toegankelijker om 3D te printen, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ik, als eigenaar van de in Tilburg gevestigde 3D printservice, begrijp hoe interessant dit kan zijn en draag met mijn printservice dan ook graag bij aan het toegankelijk maken van 3D printen. Natuurlijk vol passie en overgave!

3D beeldje laten maken

Het laten maken van een 3D beeldje maakt het mogelijk een blijvende herinnering van dierbaren te hebben. Herinneringen zijn er immers om te onthouden en niet om te vergeten. Een levensecht verkleind beeldje van een dierbare helpt hierbij. In de 3D printservice in Tilburg staat een scanningbooth waar personen en huisdieren in slechts één seconde door 115 camera’s gescand worden. Van deze scan maken wij een gipsbeeldje, op schaal en in full color. Zo maken wij van uw dierbaren een tastbaar 3d beeldje dat uw leven lang en zelfs langer meegaat.

3D printservice

Ook als u zelf een 3D model heeft ontworpen of een object heeft dat u wilt reproduceren kunt u bij ons terecht. Al bestaande objecten worden gescand door de Artec Eva 3D scanner die nog nauwkeuriger meet dan de scanningbooth die we gebruiken om gipsbeeldjes van mensen en dieren te maken. Maar ook unieke zelfontworpen producten kan de 3D printer realiseren. Heel leuk voor bijvoorbeeld unieke relatiegeschenken of kunstzinnige objecten. Ontdek de mogelijkheden van de toekomst vandaag nog! Wat voor soort 3d model dan ook, u zult zien dat u altijd origineel uit de hoek komst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lijkt het u wel wat om een beeldje van uzelf of uw dierbaren te maken? Of heeft u zelf een 3D ontwerp gemaakt dat u wilt laten printen? Neem vrijblijvend contact op of loop eens binnen om de mogelijkheden met mij te bespreken.